Verzendkosten binnen NL €5,95

Bezorgen binnen Etten-Leur €2,50

Kosteloos ophalen in Etten-Leur

Verzenddagen woe t/m zat.

Inloggen

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Van harte gefeliciteerd,
je bent zwanger! 

In onze praktijk in Etten-Leur ben je van harte welkom voor een heerlijke ontspanningsmassage. Ook na je bevalling en tijdens de borstvoedingsperiode kan een ontspanningsmassage heel prettig zijn. Mogelijk heb je last van je nek/schouders door het voeden van je kindje. 

Zwanger zijn, één van de meest bijzondere momenten in je leven. Je lichaam verandert, je kindje groeit en je lichaam groeit mee. Dit gaat soms gepaard met wat lichamelijke ongemakken zoals (onder)rugpijn, pijnlijke bekken, rusteloze benen en gezwollen voeten. Daarbij ben je waarschijnlijk ook vermoeider dan dat je voorheen was of slaap je slecht. Een massage tijdens je zwangerschap kan verlichting bieden bij pijn, zorgt voor ontspanning of zelfs maken dat je beter inslaapt. 

Tijdens de massage in onze praktijk lig je op een warm waterkussen, de bank staat wat verder omhoog zodat je niet plat op je rug ligt. Dit voorkomt dat je duizelig wordt. Je wordt zachtjes en minder diep gemasseerd dan tijdens een normale ontspanningsmassage. Hierdoor komen er minder afvalstoffen vrij en worden de bloedcirculatie en hormoonhuishouding minder gestimuleerd. 

Tevens is het belangrijk dat we tijdens de massage in contact blijven, omdat het zwangere lichaam soms anders kan reageren. Je kunt het mogelijk te warm of koud hebben, jezelf niet lekker of misselijk voelen. Belangrijk is dat je dit ten allen tijde aangeeft tijdens de massage. Je ligt tijdens de massage op een heerlijk warm kussen gevuld met warm water terwijl de spieren van het gehele lichaam goed en gemakkelijk gemasseerd kunnen worden. 

Volg Flesjes vol natuur op social media!

Middels informatieve posts, geschreven vol enthousiasme en op eigentijdse wijze hoop ik jou veilig en laagdrempelig te informeren over aromatherapie.

 Etherische oliën zijn hartstikke hip en voor iedereen! Van wollen vest tot panterprint!

Het lichaam wordt gemasseerd met de handen en onderarmen van de masseur, zowel onder, boven als rondom het lichaam. Dit, zonder dat er van positie veranderd moet worden met dansende ononderbroken bewegingen, spelend met de druk van jouw lichaamsgewicht. Tijdens de massage kun je op je rug blijven liggen, het lichaam wordt ondersteund door het met warm water gevulde kussen wat een perfecte ondersteuning biedt aan het lichaam. Er wordt tijdens deze massage royaal gebruik gemaakt van massageolie zodat er makkelijk met de handen en onderarmen tussen het lichaam en het kussen gegleden kan worden, hierdoor kan ook de rug gemasseerd worden zonder dat je op je  buik hoeft te draaien.

Praktisch

Voor een zwangerschapsmassage ben je welkom vanaf het tweede trimester van je zwangerschap en het meest comfortabel tot je nog lekker ontspannen kunt liggen zonder klachten. Het is belangrijk dat je vooraf overlegt met je verloskundige of een zwangerschapsmassage op dat moment voor jou mogelijk is. 
 
Er zijn een aantal situaties waarin je een massage beter kan uitstellen tot na je zwangerschap. Bijvoorbeeld als je last heb van:
  • Hoge bloeddruk
  • Trombose
  • Spataderen
  • Hartklachten
Je komt schoon en gedoucht naar onze afspraak.
 
Tijdens de massage is het niet mogelijk om de bh aan te houden. Dit omdat de handen van de masseur zich tussen het kussen en de rug bewegen. Ook om te voorkomen dat deze het kussen beschadigt. Hier wordt uiteraard respectvol en discreet mee omgegaan voor, tijdens en na de massage. Tijdens de massage ben je continu bedekt met handdoeken en dekens, en de borsten worden niet ontbloot of zichtbaar tijdens het masseren. Voel je jezelf toch niet prettig bij het idee van een ontbloot bovenlichaam, neem dan contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden hierin zijn. De massage kan dan eventueel aangepast worden. 
 
Omdat er veel olie gebruikt wordt tijdens de massage is het verstandig als je kleding en ondergoed aantrekt, wat in aanraking mag komen met de olie en nadien heet gewassen kan worden.
 
De massages worden enkel op de avonden en op zaterdag overdag binnen onze openingsuren gegeven in de behandelruimte van Fysiotherapie praktijk van Gool in Etten-Leur op een comfortabele behandeltafel in een ontspannen sfeer.  Parkeren kan aan de achterzijde van het gebouw. Parkeren aan de voorzijde van het gebouw is enkel voor vergunninghouders. Massages zijn te boeken via de onderstaande button of via info@flesjesvolnatuur.nl

Mogelijkheden:

45 minuten:
Optie 1:
voetenbad+intake, rug, schouders, nek, decolleté en gezicht.
Optie 2: voetenbad+intake, gezicht, schouders, benen en voeten.

60 minuten:
– In 60 minuten wordt de gehele achter- en voorzijde van uw lichaam gemasseerd: rug, schouders, nek, borst, armen, benen en gezicht. U start met een ontspannend voetenbad en een intake.

90 minuten:
In 90 minuten wordt de gehele achter- en voorzijde van uw lichaam gemasseerd: rug, schouders, nek, borst, hoofd(haar), armen, handen, buik, benen en voeten. U start met een ontspannend voetenbad en een intake.

Tarieven:
Massage van 45 minuten:
€50

Massage van 60 minuten: €65
Massage van 90 minuten: €90

Betaling: Contant of via de webshop (geen pin mogelijkheid aanwezig).

Scroll naar boven