Verzendkosten binnen NL €5,95

Bezorgen binnen Etten-Leur €2,50

Kosteloos ophalen in Etten-Leur

Verzenddagen woe t/m zat.

Inloggen

Warm waterkussen massage

Warm waterkussen massage, wat is het?

Een warm waterkussen massage is gericht op ontspanning. U ligt tijdens de massage op een heerlijk warm kussen gevuld met warm water terwijl de spieren van het gehele lichaam goed en gemakkelijk gemasseerd kunnen worden. Het lichaam wordt gemasseerd met de handen en onderarmen van de masseur, zowel onder, boven als rondom het lichaam. Dit, zonder dat er van positie veranderd moet worden met dansende ononderbroken bewegingen, spelend met de druk van het lichaamsgewicht van de cliënt.

Tijdens de massage kunt u op uw rug blijven liggen, het lichaam wordt ondersteund door het met warm water gevulde kussen wat een perfecte ondersteuning biedt aan het lichaam. Er wordt tijdens deze massage royaal gebruik gemaakt van massageolie zodat er makkelijk met de handen en onderarmen tussen het lichaam en het kussen gegleden kan worden, hierdoor kan ook de rug gemasseerd worden zonder dat u op uw buik hoeft te draaien. Door de massage en de warmte wordt het afvoeren van afvalstoffen nog makkelijker. De opname van de etherische oliën die gebruikt kunnen worden tijdens de massage worden ook effectiever door de warmte.

Tijdens de warm waterkussen massage wordt uw lichaam gemasseerd van nek tot teen.

Voor wie?

Een warm waterkussen massage is gericht op ontspanning en te boeken voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Wat deze massage bijzonder maakt is dat deze massage ook zéér geschikt is voor de doelgroep die om medische en/of fysieke redenen niet (goed of aangenaam) op hun buik kan liggen. Denk hierbij aan zwangere vrouwen of mensen met ademhalingsproblematiek. 

 

Volg Flesjes vol natuur op social media!

Middels informatieve posts, geschreven vol enthousiasme en op eigentijdse wijze hoop ik jou veilig en laagdrempelig te informeren over aromatherapie.

 Etherische oliën zijn hartstikke hip en voor iedereen! Van wollen vest tot panterprint!

 

Contra-indicaties:

In de volgende gevallen is masseren niet verantwoord:

  • Hoge koorts/griep.
  • Ernstige hart- en vaatziekten.
  • Hoge bloeddruk (onderdruk hoger dan 95 mmHg).
  • Besmettelijke huidziektes, eczeem, acné, steenpuisten.
  • Trombose, pijnlijke spataderen en lokale ontstekingen, bloeduitstortingen.

In de volgende situaties is extra attentie vereist:

  • Bij diabetes kan een ontspanningsmassage geen kwaad, maar de bloedsuikerspiegel kan veranderen door de ontspanning, dus extra controle is vereist.
  • Mensen met kanker kunnen een ontspanningsmassage meestal gewoon ontvangen, maar ik wil hen vragen vooraf te overleggen met hun oncoloog.
  • Mensen die onder behandeling zijn bij een specialist wil ik vragen voorafgaand aan het aanvragen van een massage, dit met hun specialist te overleggen.

Overleg met een behandelend arts vooraf is altijd aan te bevelen. Neem bij twijfel gerust contact met ons op.

Praktisch

-U komt schoon en gedoucht naar de afspraak.

-Tijdens de massage is het niet mogelijk om de bh aan te houden. Dit omdat de handen van de masseur zich tussen het kussen en de rug bewegen. Ook om te voorkomen dat deze het kussen beschadigt. Hier wordt uiteraard respectvol en discreet mee omgegaan voor, tijdens en na de massage. Tijdens de massage bent u continu bedekt met handdoeken en dekens, en de borsten worden niet ontbloot of zichtbaar tijdens het masseren. Voelt u zich toch niet prettig bij het idee van een ontbloot bovenlichaam, neem dan contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden hierin zijn. De massage kan dan eventueel aangepast worden.

-Omdat er veel olie gebruikt wordt tijdens de massage is het verstandig als u kleding en ondergoed aantrekt wat in aanraking mag komen met de olie. Olie vlekken gaan vaak niet meer uit kleding.

-Omdat ook de hoofdhuid en het haar meegenomen worden tijdens de massage wordt het haar hierdoor mogelijk ook vet door de massageolie. Houd hier rekening mee bij het inplannen van je massage afspraak. Graag de haren los zonder gel of haarlak.

-Voor contactlensdragers is het fijn om een bril op te zetten.
Deze massages worden enkel op de avonden en op zaterdag overdag binnen onze openingsuren gegeven in de behandelruimte van Fysiotherapie praktijk van Gool in Etten-Leur op een comfortabele behandeltafel in een ontspannen sfeer. Parkeren kan aan de achterzijde van het gebouw. Parkeren aan de voorzijde van het gebouw is enkel voor vergunninghouders. Massages zijn te boeken via de onderstaande button of via info@flesjesvolnatuur.nl

Mogelijkheden:

45 minuten:
Optie 1:
voetenbad+intake, rug, schouders, nek, decolleté en gezicht.
Optie 2: voetenbad+intake, gezicht, schouders, benen en voeten.

60 minuten:
– In 60 minuten wordt de gehele achter- en voorzijde van uw lichaam gemasseerd: rug, schouders, nek, borst, armen, benen en gezicht. U start met een ontspannend voetenbad en een intake.

90 minuten:
In 90 minuten wordt de gehele achter- en voorzijde van uw lichaam gemasseerd: rug, schouders, nek, borst, hoofd(haar), armen, handen, buik, benen en voeten. U start met een ontspannend voetenbad en een intake.

Tarieven:

Massage van 45 minuten: €50
Massage van 60 minuten: €65
Massage van 90 minuten: €90

Betaling: Contant of via de webshop (geen pin mogelijkheid aanwezig).

Scroll naar boven