Verzendkosten binnen NL €4,95

Bezorgen binnen Etten-Leur €2,50

Kosteloos ophalen in Etten-Leur

Verzenddagen woe t/m zat.

Inloggen

Schoonmaken

Al een tijdje was ik op zoek naar natuurlijke schoonmaakproducten waar ik zelf ook enthousiast van word. Ik heb het e.e.a uitgeprobeerd en zo ben ik ook terecht gekomen bij de producten van Marcel’s Green Soap.

Ik ben verkocht! Wat een fijne, vrolijke en vooral goede producten! En dat ook nog voor een fijne prijs.

Heerlijke geuren

De producten van Marcel’s Green Soap zijn niet alleen duurzaam maar ruiken ook nog heerlijk! Veel geuren uit deze producten verkoop ik ook in kleine flesjes in mijn webshop. Deze natuurlijke schoonmaakmiddelen zijn namelijk gecombineerd met etherische oliën. Denk aan geuren zoals jasmijn, sinaasappel, patchouli, lavendel en rozemarijn. Dit alles maakte dat ik een aantal producten graag wilde toevoegen aan mijn webshop. Zodat niet alleen ik, maar ook jullie deze duurzame schoonmaakproducten kunnen gebruiken en heel handig toe kunnen voegen aan je bestelling in onze webshop!

Feel good cleaning

Dat is het motto bij Marcel’s Green Soap. Schoonmaken met producten waar niet alleen jij blij van wordt, maar ook de natuur! Met Marcel’s Green Soap maak je niet alleen je huis & lichaam schoon, maar ook de wereld om ons heen. Het assortiment maakt gebruik van 100% gerecycled plastic, 100% vegan en minstens 97% biologisch afbreekbaar.

Marcel blijft altijd bezig om zijn drie beloftes waar te maken:

-Ruikt fantastisch met geuren uit de natuur.
-Heerlijk in gebruik, maakt goed schuin, schuimt lekker en is zacht en verzorgend.
-Eco vriendelijk, vegan, gerecycled plastic en plantaardige zepen

Scroll naar boven

Vakantie 13 t/m 25 oktober

We zijn met vakantie van 13 tot en met 25 oktober.

Gedurende deze periode worden er geen pakketten verzonden. Je kunt echter gerust een bestelling plaatsen, maar houd er rekening mee dat deze pas na 25 oktober zal worden verzonden.