Verzendkosten binnen NL €5,95

Bezorgen binnen Etten-Leur €2,50

Kosteloos ophalen in Etten-Leur

Verzenddagen woe t/m zat.

Inloggen

Room en aura sprays

Beschik je niet over een diffuser of zoek je een oplossing om je werkruimte, wachtruimte, toilet of een andere ruimte snel te voorzien van een fijn geurtje zonder synthetische toevoegingen?

Misschien gebruik je liever geen etherische oliën in de slaap/kinderkamer en kies je voor een roomspray. Dat kan! Ik heb een mooi aanbod voor jullie geselecteerd.

Ben je gevoelig voor energie van anderen? Dan kan een auraspray erg fijn voor je zijn! Een auraspray is een beschermingsspray speciaal voor kinderen en volwassenen die hun aura niet goed kunnen afsluiten voor energieën van buitenaf.

Lees goed bij de uitleg hoe je de spray het beste kunt gebruiken.

Heb je vragen? Aarzel niet en neem dan contact met me op!

Toont alle 16 resultaten

Scroll naar boven

Let op: Baby op komst! Langere verwerkingstijd voor bestellingen in de webshop

Houd rekening met een langere verwerkingstijd! 

Na de geboorte worden er minstens 2 weken helemaal geen bestellingen verzonden. Houd de website en deze pop-up goed in de gaten voor de actuele verwerkingstijd van jouw bestelling! 

Het beantwoorden van jullie mails en berichten zal ook langer duren.

Aannames voor coachingstrajecten en consulten staan tijdelijk op stop. Na de kraamperiode worden deze weer opgepakt. Aanmelden hirvoor kan wel!

Dankjewel voor je begrip!

Vakantie 13 t/m 25 oktober

We zijn met vakantie van 13 tot en met 25 oktober.

Gedurende deze periode worden er geen pakketten verzonden. Je kunt echter gerust een bestelling plaatsen, maar houd er rekening mee dat deze pas na 25 oktober zal worden verzonden.