Verzendkosten binnen NL €5,95

Bezorgen binnen Etten-Leur €2,50

Kosteloos ophalen in Etten-Leur

Verzenddagen woe t/m zat.

Inloggen

Primavera life

Primavera Kwaliteit 

De filosofie van Primavera zie je terug in hun bedrijfsgebouw waarin ecologie en duurzaamheid centraal staan, in hun fairtrade handelsbetrekkingen met boeren die als partners duurzame en milieuvriendelijke landbouw bedrijven en in hun natuurzuivere assortiment. Ook let Primavera bij het ontwerpen van de verpakkingen erop dat de natuurlijke hulpbronnen worden gespaard.

Toont alle 28 resultaten

De grondstoffen voor de cosmetica komen voor 90% uit gecontroleerde biologische teelt. Primavera voelt zich verplicht om haar klanten de beste kwaliteit te bieden. Daarom leveren zij eerste klas producten met biologische ingrediënten en houden ze rekening met de natuur.

Dat doen ze door onder andere op het juiste tijdstip te oogsten en het op een goede manier op te slaan, maar ook door de beste zuivere samenstelling te kiezen voor haar producten stelt Primavera alles in het werk om de levenskracht van planten te behouden en deze via haar producten aan jou door te geven.

Puur: producten van één oorsprong, compromisloos en 100% natuurlijk.

Eerlijke handel: Alle zakelijke relaties zijn gebaseerd op respect, integriteit en vertrouwen.
Dierproefvrij: Volgens de strikte richtlijnen van de IHTN en staat primavera geen enkele vorm van dierproeven toe. De natuurcosmetica van Primavera heeft het NaTrue keurmerk en het IHTN-keurmerk (dierproefvrij).

Primavera is winnaar van de Duitse Nachhaltigkeitspreis (Duurzaamheidsprijs) 2022.

Producten Primavera life
Bij Flesjes vol Natuur kun je de gehele collectie van Primavera. Denk hierbij aan etherische oliën, diffusers, vette plantoliën, natuurlijke verzorgingsproducten etc.Via de webshop kun je een deel van het assortiment bestellen.

Staat er een product niet tussen wat je toch graag zou willen hebben? Stuur me dan even een berichtje want dan bestel ik het voor je!

Scroll naar boven

Let op: Baby op komst! Langere verwerkingstijd voor bestellingen in de webshop

Houd rekening met een langere verwerkingstijd! 

Na de geboorte worden er minstens 2 weken helemaal geen bestellingen verzonden. Houd de website en deze pop-up goed in de gaten voor de actuele verwerkingstijd van jouw bestelling! 

Het beantwoorden van jullie mails en berichten zal ook langer duren.

Aannames voor coachingstrajecten en consulten staan tijdelijk op stop. Na de kraamperiode worden deze weer opgepakt. Aanmelden hirvoor kan wel!

Dankjewel voor je begrip!

Vakantie 13 t/m 25 oktober

We zijn met vakantie van 13 tot en met 25 oktober.

Gedurende deze periode worden er geen pakketten verzonden. Je kunt echter gerust een bestelling plaatsen, maar houd er rekening mee dat deze pas na 25 oktober zal worden verzonden.