Verzendkosten binnen NL €4,95

Bezorgen binnen Etten-Leur €2,50

Kosteloos ophalen in Etten-Leur

Verzenddagen woe t/m zat.

Inloggen

Pranarôm

Pranarôm is een laboratorium voor wetenschappelijke en medische aromatherapie, dat opgericht is in 1991 door Dominique Baudoux.

Hij was een apotheker en aromatoloog die wereldwijde bekendheid kreeg en gewaardeerd werd vanwege zijn publicaties over aromatherapie.

Het begon als een familiebedrijf en heeft zich ontwikkeld tot de absolute en hoogwaardige specialist op het gebied van vernieuwende en natuurlijke oplossingen op basis van 100% pure en biologische essentiële oliën. Deze bieden gerichte antwoorden op alle gebieden van de gezondheid en aangepast aan het hele gezin.

Dit merk is strikt wetenschappelijk onderbouwd en deze producten mogen enkel verkocht worden door opgeleide en goed geïnformeerde verkopers.

De verpakkingen van hun producten zijn volledig op het gebied van afkomst, gebruik, chemotype, afkomst, gedestilleerd deel en gebruiksveiligheid.

Erg trots ben ik dan ook dat ik Pranarôm aan mag bieden bij Flesjes vol natuur!

De Pranarôm belofte:
-Essentiële oliën 100% natuurlijk zuiver en integraal.
-Essentiële oliën afkomstig van botanisch gecertificeerde aromatische planten.
-CGEO-label en chemotype gedefinieerd.

Toont alle 28 resultaten

Scroll naar boven

Vakantie 13 t/m 25 oktober

We zijn met vakantie van 13 tot en met 25 oktober.

Gedurende deze periode worden er geen pakketten verzonden. Je kunt echter gerust een bestelling plaatsen, maar houd er rekening mee dat deze pas na 25 oktober zal worden verzonden.