Verzendkosten binnen NL €5,95

Bezorgen binnen Etten-Leur €2,50

Kosteloos ophalen in Etten-Leur

Verzenddagen woe t/m zat.

Inloggen

Over mij

Mijn naam is Sharon, gediplomeerd en ervaren aromatherapeut, en het gezicht achter
'Flesjes vol natuur'.

‘Door middel van mijn liefde en enthousiasme voor aromatherapie hoop ik jou op een laagdrempelige en eigentijdse manier kennis te laten maken met de mogelijkheden!

Weg met het geitenwollensokken imago! Aromatherapie is voor iedereen!’

Mijn Verhaal

Tijdens een zoektocht wat mij en mijn dochter kon ondersteunen bij haar gevoeligheden kwam ik voor het eerst uit bij etherische oliën. Een olie, en dat helpt? ‘Sure’. Dat was mijn eerste gedachte. Dat is toch iets wat je in een diffuser doet zodat je huis lekker ruikt?

Toch liet het me niet helemaal los en ben ik erover gaan lezen. Waarom zijn alle mensen die hierover schrijven vaak zo enthousiast? Dat komt vast omdat er bij sommige merken een verdienmodel achter zit. Sceptisch als ik was en kritisch als ik ben ging ik op zoek naar meer informatie. Ik sprak erover met mensen met verschillende achtergronden en belangen en uiteindelijk ging ik overstag. Ik bestelde een flesje etherische olie.

Want, een mening vormen zonder iets geprobeerd te hebben is natuurlijk wel heel erg gemakkelijk!

We konden namelijk wel gebruiken wat het kleine flesje ons beloofde: kalmte, rust en ontspanning. Wachtend bij de brievenbus kwam het dan eindelijk binnen!

‘Wat een klein flesje!’ ‘En dat voor die prijs?’  Was mijn eerste gedachte.

Ik druppelde er wat van in mijn diffuser en sindsdien ben ik verkocht. We gebruiken de oliën inmiddels al een hele lange tijd binnen ons gezin. Inmiddels heb ik opleiding nummer twee tot aromatherapeut afgerond om mijzelf nog verder te specialiseren. Deze heb ik gevolgd bij Ellen Wagenaar en Drs. Harmen Rijpkema (Medisch antropoloog en bekend aromatherapeut), schrijvers van het Aromecum en docenten van Stichting Holistische Aromatherapie, ook wel bekend als Stichting Wellness en Aromatherapie. Ook heb ik diverse certificaten behaald op het gebied van massages.

Volg Flesjes vol natuur op social media!

Middels informatieve posts, geschreven vol enthousiasme en op eigentijdse wijze hoop ik jou veilig en laagdrempelig te informeren over aromatherapie.

 Etherische oliën zijn hartstikke hip en voor iedereen! Van wollen vest tot panterprint!

Waarom ben ik een opleiding gaan volgen?

Omdat ik zelf ook advies wilde over hoe ik, destijds, dat kleine flesje nou eigenlijk moest gebruiken. En dat heb ik geweten. Het internet duizelt van adviezen en vooral adviseurs.

Adviseurs die het zelf eigenlijk ook niet goed weten, adviseurs met een héél duidelijk groot financieel belang om mij zo snel en vooral zo veel mogelijk oliën te verkopen. Klanten jagende adviseurs. Lieve, integere adviseurs met een passie voor olie en ook héle fijne en kundige adviseurs. Ik zag door de bomen het bos niet meer. ‘Help!’ Het leek soms niet meer te gaan over waar etherische oliën voor dienen, namelijk aromatherapie. 

Daar voelde ik mezelf niet prettig bij. ‘Waarom zou ik dan niet mijn eigen adviseur worden?’ Dicht bij de bron, dichtbij mezelf. Zo heb ik de keuze gemaakt om te beginnen aan een opleiding aromatherapie.
Zodat ik mezelf, mijn gezin, en misschien ook jou kan voorzien van eerlijk, kundig en goed wetenschappelijk onderbouwd advies. Dit vanwege de liefde voor de oliën, vanwege de werking van deze mooie producten en zonder wat voor ander onderliggend belang dan ook.

People over sales, dat is waar ik voor sta!

Inmiddels mag ik mezelf gediplomeerd aromatherapeut noemen en heb ik de volgende cursussen en opleidingen afgerond

Mijn visie

Ik ben dankbaar dat ik in een land leef waar we heel laagdrempelig toegang hebben tot de medische wetenschap en zorg. Hier maak ik dan ook dankbaar en met vertrouwen gebruik van. Tegelijk vind ik het ook fascinerend wat de natuur ons te bieden heeft en wijk ik weleens af van het reguliere pad voordat ik de farmaceutische apotheek binnen stap. Want ook producten op natuurlijke basis hebben ons veel te bieden, en zijn net zo wetenschappelijk onderbouwd! Want nuchter als ik ben, houd ik juist van die wetenschappelijke onderbouwing.

Ik geloof niet in ‘of’ maar in ‘en.’ Ik ben niet ‘voor’ en ook niet ’tegen’ maar voor ‘samen.’

Tijdens mijn zomervakantie in Frankrijk zag ik hoe de alternatieve zorg zoals aromatherapie ook rijk vertegenwoordigd wordt in de farmaceutische apotheek. Watertandend liep ik langs de rijk gevulde schappen vol prachtige producten. Dat farmaceutisch opgeleide apothekers met kennis en kunde óók actief etherische oliën, kruiden of producten op natuurlijke basis adviseren. Als basis of complementair naast de farmaceutische zorg. Dat is wat ik ook graag in ons land meer zou willen zien. Een verwevenheid en samenwerking op basis van vertrouwen tussen de reguliere zorg en de alternatieve zorg. Samenwerken, een bredere visie en diverse kijk op zaken maar zoveel meer mogelijk! 

Samen zijn we op ons best!

Daarvan ben ik overtuigd.

Ga alsjeblieft naar de huisarts wanneer je ziek bent, je klachten hebt die je niet vertrouwt of je je niet goed voelt.

En vul je apothekerskastje thuis met mooie natuurlijke producten. Hiervoor ben je bij mij van harte welkom!

Lieve groet,
Sharon

Scroll naar boven