Verzendkosten binnen NL €5,95

Bezorgen binnen Etten-Leur €2,50

Kosteloos ophalen in Etten-Leur

Verzenddagen woe t/m zat.

Inloggen

Oshadhi

Ik maakte kennis met Oshadhi etherische oliën tijdens één van de praktijkdagen van de opleiding die ik volg. Ik ben gaan mezelf gaan lezen over het merk, en gaan uittesten en ik ben enthousiast!

Dit merk wilde ik, naast Chi natural life graag gaan gebruiken in mijn praktijk en toevoegen aan de webshop!
Waarom? Omdat Oshadhi staat voor kwaliteit, een hoge graad van zuiverheid en een zeer verfijnde geurkwaliteit. Verder ziet Oshadhi erop toe dat al haar teeltpartners en leveranciers een eerlijke prijs krijgen voor hun product.

Toont alle 12 resultaten

100% Natuurlijk

Afkomstig van botanisch gewaarborgde planten van traditionele of biologische teelt of groeiend in het wild, niet afkomstig van genetisch gemodificeerde planten.

100% zuiver

Oshadhi etherische oliën zijn niet aangelengd met andere goedkopere etherische oliën, plantaardige oliën, synthetische oliën, alcohol of enig ander additief, ze zijn niet gerectificeerd, geperoxideerd noch ontkleurd.

100% integraal

De oliën hebben de volle destillatietijd doorlopen en bevatten dan ook het volledige spectrum aromatische moleculen, Oshadhi etherische oliën zijn chemisch gedefinieerd.

Geen enkel Oshadhi product, of een onderdeel daarvan wordt getest op dieren
100% vegan. De enige stof van dierlijke herkomst die in enkele producten wordt toegepast is zuivere bijenwas uit een ecologische imkerij.
Sociale verantwoordelijkheid: de boeren en producenten van olien ontvangen eerlijke prijzen en Oshadhi legt de nadruk op goede, lange relaties met haar leveranciers van de oliën, welke zich over de hele wereld bevinden. Daar waar de plant haar herkomst heeft.
In het laboratorium van Oshadhi staan de oliën onder kwaliteitscontrole. Ook worden de oliën regelmatig gecontroleerd door externe instanties, waardoor Oshadhi de labels van Ecocert, Ecocontrol, Bio en ICEA mag dragen.

Oshadhi heeft een zeer ruime collectie aan natuurlijke verzorgingsproducten, etherische oliën, vette plantoliën, hydrolaten en diffusers. Wil je een product bestellen dat nog niet in de webshop staat? Dat kan! Mail naar info@flesjesvolnatuur.nl

Scroll naar boven

Let op: Baby op komst! Langere verwerkingstijd voor bestellingen in de webshop

Houd rekening met een langere verwerkingstijd! 

Na de geboorte worden er minstens 2 weken helemaal geen bestellingen verzonden. Houd de website en deze pop-up goed in de gaten voor de actuele verwerkingstijd van jouw bestelling! 

Het beantwoorden van jullie mails en berichten zal ook langer duren.

Aannames voor coachingstrajecten en consulten staan tijdelijk op stop. Na de kraamperiode worden deze weer opgepakt. Aanmelden hirvoor kan wel!

Dankjewel voor je begrip!

Vakantie 13 t/m 25 oktober

We zijn met vakantie van 13 tot en met 25 oktober.

Gedurende deze periode worden er geen pakketten verzonden. Je kunt echter gerust een bestelling plaatsen, maar houd er rekening mee dat deze pas na 25 oktober zal worden verzonden.