Verzendkosten binnen NL €5,95

Bezorgen binnen Etten-Leur €2,50

Kosteloos ophalen in Etten-Leur

Verzenddagen woe t/m zat.

Inloggen

Olie rollers

Je kunt, met voldoende kennis, je eigen olie rollers maken. Spullen hiervoor vind je terug in onze webshop!

Maar, wees hier voorzichtig mee. De adviezen voor wat betreft het maken van je eigen rollers en met name de verhoudingen en standaard tabellen die rondgaan op het internet zijn vaak schrikbarend hoog. Op het gebied van aromatherapie geldt, less is more! Zeker wanneer je met een kwetsbare doelgroep te maken hebt zoals kinderen, ouderen, zwangeren of mensen met een medische afwijking.

Weet jij eigenlijk niet exact hoe het zit met verdunnen, lees dan sowieso eerst mijn blog! Ga je daarna liever voor safe en simpel? Dan heb ik een aanbod aan kant en klare rollers voor jou en je kindjes.

Flesjes vol natuur biedt een brede collectie rollers aan van de merken Chi natural life, Oshadhi, Primavera en een klein aanbod van Farfalla. Staat díe ene olie die je graag zou willen bestellen er nou toch niet tussen? Neem dan gerust contact met me op via info@flesjesvolnatuur.nl en ik bestel hem graag voor je.

Toont alle 23 resultaten

Scroll naar boven

Let op: langere verwerkingstijd voor bestellingen in de webshop

De laatste weken van mijn zwangerschap zijn aangebroken. Ik voel dat ik niet meer mee kan in het normale tempo.

Ik wil jullie daarom vragen om wat meer geduld. De verwerkingstijd van jullie bestellingen kan langer zijn dan gewend.

Het beantwoorden van jullie mails en berichten kan ook langer duren.

Aannames voor coachingstrajecten en consulten staan tijdelijk op stop. Na de kraamperiode worden deze weer opgepakt. Aanmelden hiervoor kan wel!

Dankjewel voor je begrip!

Vakantie 13 t/m 25 oktober

We zijn met vakantie van 13 tot en met 25 oktober.

Gedurende deze periode worden er geen pakketten verzonden. Je kunt echter gerust een bestelling plaatsen, maar houd er rekening mee dat deze pas na 25 oktober zal worden verzonden.