Verzendkosten binnen NL €5,95

Bezorgen binnen Etten-Leur €2,50

Kosteloos ophalen in Etten-Leur

Verzenddagen woe t/m zat.

Inloggen

Kinderen

Aromatherapie en kinderen, dat vraagt om zorgvuldigheid. Niet elke etherische olie is geschikt voor kinderen of kan zelfs gevaarlijk zijn bij (verkeerd) gebruik.

In de categorie mama en kind producten vind je een aantal kant en klare, kindveilige producten. Over het algemeen is de richtlijn voor deze producten vanaf 2 jaar. Dit neemt niet weg dat de oliën in deze producten als veilig worden beschouwd voor de allerkleinsten. Toch is het raadzaam om verstandig met etherische oliën om te gaan bij (zeer) kleine kinderen en baby’s en in (kleine) ruimten zoals de kinderkamer.

Neem bij twijfel of vragen over het gebruik van deze producten contact met me op! Ik help je graag verder! Zeker op het gebied van kinderen, safety first! En onthoud, less is more.

Resultaat 1–32 van de 69 resultaten wordt getoond

Scroll naar boven

Let op: Baby op komst! Langere verwerkingstijd voor bestellingen in de webshop

Houd rekening met een langere verwerkingstijd! 

Na de geboorte worden er minstens 2 weken helemaal geen bestellingen verzonden. Houd de website en deze pop-up goed in de gaten voor de actuele verwerkingstijd van jouw bestelling! 

Het beantwoorden van jullie mails en berichten zal ook langer duren.

Aannames voor coachingstrajecten en consulten staan tijdelijk op stop. Na de kraamperiode worden deze weer opgepakt. Aanmelden hirvoor kan wel!

Dankjewel voor je begrip!

Vakantie 13 t/m 25 oktober

We zijn met vakantie van 13 tot en met 25 oktober.

Gedurende deze periode worden er geen pakketten verzonden. Je kunt echter gerust een bestelling plaatsen, maar houd er rekening mee dat deze pas na 25 oktober zal worden verzonden.