Verzendkosten binnen NL €5,95

Bezorgen binnen Etten-Leur €2,50

Kosteloos ophalen in Etten-Leur

Verzenddagen woe t/m zat.

Inloggen

Hoe werk ik?

Hoe werk ik?

Ieder persoon is uniek, dat betekent ook dat ieder advies uniek is en moet zijn. Zo simpel als adviseren lijkt is het niet.

‘Etherische oliën zijn geen quick fix of one size fits all.’

Etherische oliën kennen namelijk ook contraindicaties, daarom dient elk advies persoonlijk, met aandacht en voldoende kennis te zijn opgesteld. Zo kun je bijvoorbeeld bepaalde oliën beter niet gebruiken wanneer je bekend bent met een hoge bloeddruk of epilepsie. En moet er goed gekeken worden naar jouw medicatiegebruik.

Hoe ik dat doe?

Wanneer cliënten mij om medisch advies vragen of een medische hulpvraag hebben, dienen zij een consult aromatherpie te boeken. Tijdens dat consult ontvang ik je graag in onze praktijk voor aromatherapie en fysiotherapie in Etten-Leur. Ik start met het afnemen van een anamnese. Een gesprek waarin ik wat (of soms heel veel) vragen stel een aantal zaken te weten te komen over jou. Zoals o.a je lichamelijke gezondheid, medische achtergrond en je levensstyle. Zo probeer ik een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van waar de oorzaak van jouw klachten zouden kunnen liggen en welke olie daarvoor het best ingezet kan worden.

Volg Flesjes vol natuur op social media!

Middels informatieve posts, geschreven vol enthousiasme en op eigentijdse wijze hoop ik jou veilig en laagdrempelig te informeren over aromatherapie. 

Etherische oliën zijn hartstikke hip en voor iedereen! Van wollen vest tot panterprint!

Zo zwart-wit als oliën soms gepresenteerd worden zijn ze namelijk niet. Voorbeeld; niet elk slaapprobleem is op te lossen met lavendel.

Tegelijk vraag ik wat de cliënt zijn verwachting is van het gebruik van oliën. Zo sprak ik een dame met last van stress, last van haar nek, schouders en hoofdpijn. Toen we eenmaal in gesprek waren bleek dat ze een erg hoge werkdruk heeft i.c.m een slechte lichaamshouding. Ik vroeg haar wat ze verwachtte van de oliën, de stress en pijn wegnemen? Gaandeweg kwam ze tot inzicht dat hier echt meer voor nodig is.

Oliën zijn een prachtig middel die lichaam en geest erg goed kunnen ondersteunen maar geen tovermiddelen. Het is van belang breder te kijken dan enkel de eigenschappen van een olie die passend zijn voor jouw klacht. Want ja, Lavendel wordt heel vaak ingezet bij slaapproblemen en daar worden ook hele mooie resultaten mee behaald, daar zijn zelfs een hoop wetenschappelijke onderzoeken naar gedaan.

Maar als het ontstaan van bijvoorbeeld jouw slaapproblemen een duidelijke oorzaak heeft waar je ook mee aan de slag moet of kunt gaan dan zal dat de eerste stap zijn tot verbetering van jouw slaappatroon. Weet je nog niet waar de problematiek vandaan komt, dan is het belangrijk dit te gaan onderzoeken.
Graag ga ik het gesprek aan over de hulpvraag en jouw verwachtingen van de oliën en hoop ik dat we zo samen tot een gepast advies komen. Zo kan ik je goed aangeven wat je verwachtingen mogen zijn of bijsturen wanneer deze niet haalbaar zijn. Dit doen we middels een consult aromatherapie Etten-Leur.

Woon je in de buurt van Etten-Leur? Dan heb ik eigenlijk liever dat je ook nog even langs komt, zeker bij een hulpvraag op het mentale stuk is het erg belangrijk dat je een olie even ruikt. Als je een geur niet kunt waarderen dan zal deze je meer kunnen brengen dan wanneer deze je tegenstaat.

Woon je niet in de buurt? Geen probleem! Bij Flesjes vol Natuur heb je de mogelijkheid om samples uit te proberen om op een laagdremelige manier kennis te maken met de verschillende geuren.

Scroll naar boven