Verzendkosten binnen NL €5,95

Bezorgen binnen Etten-Leur €2,50

Kosteloos ophalen in Etten-Leur

Verzenddagen woe t/m zat.

Inloggen

Enkelvoudige oliën

Essentiële oliën zijn de vluchtige geurstoffen uit aromatische planten. Deze oliën worden geproduceerd en opgeslagen in speciale cellen in de plant. Zo zijn bij roos en jasmijn de geurcellen gelokaliseerd in de bloemblaadjes, bij pepermunt en basilicum in het blad, bij gember en valeriaan in de wortel, bij citrusvruchten in de schil en bij sandelhout en ceder in het hout. De plant gebruikt deze aroma’s voor het aantrekken van nuttige insecten en/of bestrijding van ziektekiemen.

Toont alle 31 resultaten

Over het algemeen worden enkelvoudige etherische oliën gewonnen via waterdampdestillatie, maar ook persing wordt veel als techniek gebruikt. Het resultaat is een essentiële olie die we voor verschillende toepassingen kunnen gebruiken. Elke olie bezit een eigen, unieke samenstelling van actieve bestanddelen en dit mengsel van werkzame stoffen bepaalt de werking en eigenschappen. Bijvoorbeeld menthol is één van de vele stofjes die van nature in pepermunt voorkomen.

Sommige oliën pas je toe bij lichamelijke ongemakken zoals puistjes of zweetvoeten. Andere oliën werken positief op de emoties: ze brengen ontspanning, helpen bij stress of maken je vrolijk.

Flesjes vol natuur biedt een brede collectie enkelvoudige etherische oliën en mixoliën aan van de merken Chi natural life, Oshadhi, Primavera en een klein aanbod van Farfalla. Staat díe ene olie die je graag zou willen bestellen er nou toch niet tussen? Neem dan gerust contact met me op via info@flesjesvolnatuur.nl en ik bestel hem graag voor je. 

Scroll naar boven

Let op: Baby op komst! Langere verwerkingstijd voor bestellingen in de webshop

Houd rekening met een langere verwerkingstijd! 

Na de geboorte worden er minstens 2 weken helemaal geen bestellingen verzonden. Houd de website en deze pop-up goed in de gaten voor de actuele verwerkingstijd van jouw bestelling! 

Het beantwoorden van jullie mails en berichten zal ook langer duren.

Aannames voor coachingstrajecten en consulten staan tijdelijk op stop. Na de kraamperiode worden deze weer opgepakt. Aanmelden hirvoor kan wel!

Dankjewel voor je begrip!

Vakantie 13 t/m 25 oktober

We zijn met vakantie van 13 tot en met 25 oktober.

Gedurende deze periode worden er geen pakketten verzonden. Je kunt echter gerust een bestelling plaatsen, maar houd er rekening mee dat deze pas na 25 oktober zal worden verzonden.