Verzendkosten binnen NL €5,95

Bezorgen binnen Etten-Leur €2,50

Kosteloos ophalen in Etten-Leur

Verzenddagen woe t/m zat.

Inloggen

Diffusers

Ultrasone Diffusers of verdampers om etherische oliën in te verdampen zijn er in heel veel soorten en maten. Van geurblokjes gemaakt van klei die slechts voor ongeveer 2 m2 geschikt zijn (voor o.a. nachtkastje, toilet, kledingkast en werkplek) tot professionele elektrische diffusers die in sommige gevallen zelfs een ruimte tot 250 m2 aan kunnen.

Toont alle 27 resultaten

Een simpel geursteentje kan al wonderen doen voor de kledingkast of op de babykamer. Voor een subtiele geur in iets grotere ruimtes, zoals slaapkamer en badkamer, kies je voor de elektrische E-stone of een stekkermodel. Een klassieke manier van verdampen is met een waxinelichtje. Ben je op zoek naar een blikvanger in huis, geschikt voor een grote ruimte zoals de woonkamer? Kies dan een van onze elektrische ultrasone verdampers. Naast het begeuren, zuiveren en bevochtigen van de lucht, bevatten deze verdampers ook een sfeerlicht met instelbare kleuren licht. Uit deze aromaverdampers komt een zichtbare pluim van zeer fijne waterdamp. Wil je een geur het liefst de hele dag bij je dragen? Dat kan: kies dan voor de Aroma Inhaler: gemaakt van rvs en eindeloos hervulbaar.

Waarom een diffuser in huis?

De luchtkwaliteit in huis is vaak slechter dan je denkt, vaak slechter dan de kwaliteit van de buitenlucht. Het lijkt alsof de binnenlucht steeds minder zuurstof bevat en meer en meer toxische stoffen. En dan te bedenken dat we maar liefst 90% van ons leven binnen muren doorbrengen! Door o.a. gebrek aan ventilatie, isolatie, vocht, aanwezigheid van huisdieren, huisstofmijt, sigarettenrook, chemische stoffen en microben (schimmelsporen, bacteriën en virussen) wordt de binnenlucht vervuild.

De zuivere lucht in kuuroorden zoals Davos in Zwitserland is mede te danken aan de essentiële oliën die door de aanwezige dennenbossen worden uitgeademd. Door het verdampen van de juiste essentiële oliën wordt de omgevingslucht gezuiverd. Daarnaast helpen deze oliën om de luchtwegen gezond te houden en dragen ze bij aan een fijne sfeer in huis, praktijk of op kantoor. Met de keuze van een bepaalde olie kun je een specifieke werking of sfeer kiezen. Kies bijvoorbeeld in het najaar voor een zuiverende olie die helpt de luchtwegen gezond te houden, zoals eucalyptus, ravintsara, tea tree, niaouli en Davos Air. Met een ultrasone diffuser verdamp je jouw favoriete geur en breng je ook vocht in de ruimte!

Check snel al onze diffusers in de webshop!

Scroll naar boven

Let op: langere verwerkingstijd voor bestellingen in de webshop

De laatste weken van mijn zwangerschap zijn aangebroken. Ik voel dat ik niet meer mee kan in het normale tempo.

Ik wil jullie daarom vragen om wat meer geduld. De verwerkingstijd van jullie bestellingen kan langer zijn dan gewend.

Het beantwoorden van jullie mails en berichten kan ook langer duren.

Aannames voor coachingstrajecten en consulten staan tijdelijk op stop. Na de kraamperiode worden deze weer opgepakt. Aanmelden hiervoor kan wel!

Dankjewel voor je begrip!

Vakantie 13 t/m 25 oktober

We zijn met vakantie van 13 tot en met 25 oktober.

Gedurende deze periode worden er geen pakketten verzonden. Je kunt echter gerust een bestelling plaatsen, maar houd er rekening mee dat deze pas na 25 oktober zal worden verzonden.