Verzendkosten binnen NL €5,95

Bezorgen binnen Etten-Leur €2,50

Kosteloos ophalen in Etten-Leur

Verzenddagen woe t/m zat.

Inloggen

De Groene Linde

De Groene Linde is een familiebedrijf in Heiloo, Noord-Holland dat zich heeft toegelegd op het vervaardigen van helende geurfrequenties door middel van essentiële olie. Zij zijn sinds 2007 actief op de consumenten- en zakelijke markt en maken unieke mengsels van natuurzuivere etherische oliën voor therapie rondom verschillende levensthema’s.

Vooral de energetische toepassingen van het natuurproduct etherische olie staan daarbij voorop. Daarnaast verkopen zij als groothandel ook essentiële olie aan therapeuten, masseurs en de detailhandel in Nederland en België.

Resultaat 1–32 van de 42 resultaten wordt getoond

100% eerlijk en natuurzuiver, dat is De Groene Linde!

Familiebedrijf de Groene Linde, legt zich toe op het handmatig vervaardigen van unieke energetische mengsels van natuurzuivere etherische oliën en remedies. Vooral de energetische toepassingen van de etherische olie en remedies staat bij De Groene Linde voorop.
Het is intussen bekend dat geuren een positief effect hebben op het lichaam. Maar ook op emotioneel, energetisch en spiritueel niveau hebben de geurfrequenties een verbluffend effect.

De Groene Linde werkt alleen met 100% natuurzuivere grondstoffen van hoge kwaliteit, waarvan bekend is dat de winning geen schade heeft veroorzaakt aan mens, dier en natuur.

Vind je een product van de Groene Linde niet terug in onze webshop? De kans is groot dat ik het gewoon kan bestellen voor je! Neem hiervoor gerust contact met mij op. Ik help je graag verder!

Scroll naar boven

Let op: Baby op komst! Langere verwerkingstijd voor bestellingen in de webshop

Houd rekening met een langere verwerkingstijd! 

Na de geboorte worden er minstens 2 weken helemaal geen bestellingen verzonden. Houd de website en deze pop-up goed in de gaten voor de actuele verwerkingstijd van jouw bestelling! 

Het beantwoorden van jullie mails en berichten zal ook langer duren.

Aannames voor coachingstrajecten en consulten staan tijdelijk op stop. Na de kraamperiode worden deze weer opgepakt. Aanmelden hirvoor kan wel!

Dankjewel voor je begrip!

Vakantie 13 t/m 25 oktober

We zijn met vakantie van 13 tot en met 25 oktober.

Gedurende deze periode worden er geen pakketten verzonden. Je kunt echter gerust een bestelling plaatsen, maar houd er rekening mee dat deze pas na 25 oktober zal worden verzonden.