Verzendkosten binnen NL €5,95

Bezorgen binnen Etten-Leur €2,50

Kosteloos ophalen in Etten-Leur

Verzenddagen woe t/m zat.

Inloggen

Consult aromatherapie

Consult aromatherapie

Heb je een persoonlijke hulpvraag of wil je graag gebruik gaan maken van etherische oliën voor een specifieke medische situatie

Boek dan een consult via de button onderaan deze pagina!

Om jou veilig en optimaal te kunnen adviseren neem ik eerst een intake met een uitgebreide anamnese af. Ik mail je een vragenlijst toe om een goed beeld te krijgen van onder andere jouw fysiek gesteldheid, mentaal gezondheid, gezinssituatie en medische achtergrond. De vraag is of je deze vragenlijst voor mij vooraf in wilt vullen. Nadien bespreken we de antwoorden met elkaar, dit kan online of fysiek.

Woon je in Etten-Leur? Dan ontvang ik je graag in onze praktijk voor fysiotherapie en aromatherapie in Etten-Leur zodat we tijdens de intake ook jouw geurvoorkeur kunnen bepalen.

Wanneer na de intake blijkt dat we middels aromatherapie klachten gericht aan de slag kunnen ga ik aan het werk om een persoonlijk advies op te stellen met daarbij een adviesplan uitgewerkt op papier, zo kun jij alle informatie op een later moment altijd nog teruglezen. Dit mail ik je toe samen met een productvoorstel, en licht ik graag mondeling toe tijdens een tweede vervolgafspraak. Na een aantal weken plannen we, wanneer je dit wenst, een evaluatie en afsluiting.
Tussendoor blijf ik beschikbaar voor korte vragen.

Volg Flesjes vol natuur op social media!

Middels informatieve posts, geschreven vol enthousiasme en op eigentijdse wijze hoop ik jou veilig en laagdrempelig te informeren over aromatherapie. 

Etherische oliën zijn hartstikke hip en voor iedereen! Van wollen vest tot panterprint!

Misschien denk je: ‘Waarom zo uitgebreid?’

Etherische oliën kennen contra indicaties bij bepaald medicijngebruik (homeopatische middelen tellen ook mee), allergieën of medische afwijkingen. Ze zijn geen wondermiddelen of ‘onze size fits all’ producten zoals ze soms gepresenteerd worden op internet of social media.

Daarom is het belangrijk goed te weten of een etherische olie geschikt is voor jou, jouw gezin en hulpvraag.
Pas daarom ook op met gratis advies op social media en mond tot mond adviezen!

Tarief intake en advies: €75
Tarief vervolgafspraak: €55
Tijdsduur: 45 minuten
Locatie: Bij mij in de praktijk of online middels Google Meet!

Intake + Advies

De kosten voor een eerste consult bestaande uit een intakegesprek van 45 minuten en uitgewerkt adviesplan per mail bedragen €75 (Dit bedrag is exclusief eventuele productafname.)

Na deze intake ontvang je van mij algemene informatie over aromatherapie zodat je nadien ook veilig je producten kunt gebruiken. Dit alles kan online of fysiek of een combinatie van beide.

Vervolgafspraak

Een vervolgafspraak is enkel voor terugkerende cliënten. Tijdens een vervolgafspraak kunnen we het adviesplan bespreken, bijstellen of aanpassen bij nieuwe vragen. De kosten voor een vervolgafspraak bedragen €55 en de tijdsduur van deze afspraak is 45 minuten.

Wil je graag een afspraak maken? Neem dan contact met me op en dan plannen we in overleg een consult in. Twijfel je? Stuur me dan een mailtje om te bekijken of een consult het best passend voor jou is!

Ligt jouw hulpvraag buiten mijn kennisgebied en ben ik niet de persoon die jou het beste kan helpen, dan zal ik dat altijd eerlijk aangeven en je doorsturen naar één van mijn collega’s.


Je kunt etherische oliën en andere aromatische producten van de merken Oshadhi, Primavera, Farfalla en Chi natural life eventueel bij mij aanschaffen na de advisering. Maar ik word niet gesponsord door deze merken, ik geef onafhankelijk advies. Ik geef advies op basis van mijn kennis en ervaring opgedaan tijdens mijn opleidingen en eigen ervaring. Je bent vrij om de producten die naar voren komen in het advies aan te schaffen van elk merk en waar jij dat wilt.
Scroll naar boven