Verzendkosten binnen NL €5,95

Bezorgen binnen Etten-Leur €2,50

Kosteloos ophalen in Etten-Leur

Verzenddagen woe t/m zat.

Inloggen

 

Back to…

 

Of het nu back to school, back to work of back to je dagelijkse ritme is. Schakelen na een vrije periode kan soms behoorlijk lastig zijn. Tijdens de vakantie heb je misschien wel helemaal de tijd los kunnen laten, geen planning gemaakt maar geleefd in het moment. Heerlijk!

Nu de scholen weer zijn begonnen betekent dat voor veel van ons, terug naar ritme en tijdsplanningen. Misschien ben je wel weer aan het werk of worden er andere dingen van je verwacht? Wist je dat aromatherapie je tijdens deze momenten ook kan ondersteunen?

Van spannende momenten op school of werk, overprikkeling na een drukke dag, een energiedip tot luizen en krentenbaard.

 

Misschien merk jij wel dat je stress ervaart en ben je op zoek naar een moment van rust. Zit je hoofd nog vol zit en lukt het je niet om in slaap te vallen. Dit zijn signalen die je serieus moet nemen, luister naar je lichaam en ga op zoek naar waar de stressfactoren voor jou zitten en pak deze aan. Eventueel met professionele hulp wanneer dit nodig is. Te lang onder druk en spanning staan is niet goed voor je lichaam.

Aromatherapie kan je hierbij ook ondersteunen. Zo is het bijvoorbeeld wetenschappelijk bewezen dat lavendel je helpt om beter in slaap te kunnen vallen. De randvoorwaarde is natuurlijk wel dat jij ook aan de slag gaat met dat volle hoofd, lavendel is geen tovermiddel om jouw te drukke planning of hoge verwachtingen te doen wegnemen. Gooi die schermpjes eens aan de kant, neem een warm bad of doe een ademhalingsoefening voor het slapen.Last met opstarten in de ochtend van een energiedip in de middag? Probeer dan eens wat pepermunt of rozemarijn voor je kan doen!

In onze webshop vind je een hoop producten die jou en je kinderen kunnen ondersteunen tijdens het ‘back to’ moment.

Ik heb ze voor je toegevoegd aan de seizoensproducten.

Verder bied ik in mijn praktijk ook heerlijke ontspanningsmassages aan! Heel fijn na een drukke periode, laat je lekker verwennen en letterlijk onderdompelen in de wereld van aromatherapie.

Dit massage aanbod wordt binnenkort uitgebreid met een Japanse gezichtsmassage en Thaise voetreflex massage!

Ik wens je veel plezier tijdens het bekijken van deze mooie producten in de webshop! Twijfel je wat je nodig hebt of heb je een vraag? Neem dan contact met me op! Heel graag help ik je verder. En wie weet tot ziens in onze praktijk!

Voor nu wens ik je een fijne opstart, dat ze soepel, met plezier en voldoende rust mogen verlopen.

Liefs,
Sharon

Lees ook eens onderstaande blogs

Aromatherapie tijdens de zwangerschap
Etherische olie

Aromatherapie tijdens de zwangerschap

Aromatherapie tijdens de zwangerschap Is het gebruik van etherische olie veilig tijdens de zwangerschap? Deze vraag krijg ik met regelmaat. Ik weet dat ik mezelf

aromatherapie en allegieën
Gezondheid

Aromatherapie en allergieën

Aromatherapie en allergieën Aromatherapie en allergieën. Voordat je deze blog gaat lezen wil ik je verwijzen naar een blog dat ik vorig jaar heb geschreven

Scroll naar boven