Verzendkosten binnen NL €5,95

Bezorgen binnen Etten-Leur €2,50

Kosteloos ophalen in Etten-Leur

Verzenddagen woe t/m zat.

Inloggen

Back to business!

Hoe ik werk

Back to business met etherische oliën!

 

Pfoe, nou dat was hem dan. De eerste schoolweek zit er weer bijna op. Ik zelf maar ook mijn kids moesten er behoorlijk inkomen  na een meer dan heerlijke vakantie! Hoe is het bij jullie gegaan?

 

Vroeg uit bed, sportclubs die weer starten en meteen 101 dingen die je niet moet vergeten te regelen. Ik weet niet hoe jullie dat vinden, maar ik vind het pittig.

 

Bij mij uit zich dat in vergeetachtigheid, gejaagd gevoel, een hoge ademhaling, onrustig in slaap komen, buikpijn en op het nippertje op tijd zijn bij de eerste zwemles.

Vorig jaar heb ik al een blog gewijd aan het inzetten van etherische oliën tijdens zo’n schakel van vakantie naar back to work, school. Deze kun je teruglezen op mijn website, onder blogs of mijn Instagram.

Om je kindje op gang te helpen tijdens het opstarten van het nieuwe schooljaar heb ik fijne producten voor jullie verzameld onder het kopje ‘Back to’ in de webshop.

Maar, houd mijn socials goed in de gaten want de komende weken ga ik jullie een heleboel praktische en fijne tips geven over o.a.

-Hoofdluis, het voorkomen en behandelen ervan
-Meltdowns
-Obstipatie (Ja, ook daar hebben wij last van nu we weer naar school gaan.)
-Bulten, builen en schaafwondjes
-Concentratie
-Hoofdpijn
-Faalangst
-Weerstand

Hier vind je producten voor gevoelige kindjes die wat ontvankelijker zijn, zoals 3 fijne aura sprays om te reinigen, gronden en beschermen. Ook voor papa en mama hebben we deze sprays! Ken jij ze al?

Maar ook een hele fijne aura rescue spray bij acute stress en spanning, dat vind ik zelf een hele fijne bij de zogenoemde ‘meltdowns’. Ook die horen er hier thuis ook bij. Vind jouw kleintje het spannend? Ga dan voor de ‘Brave Dragon’ roller, met deze roller tover jij jezelf om tot een dappere draak.

Slapen kan soms lastig zijn, ik heb verschillende producten die jou en je kindje kunnen ondersteunen bij het in slaap komen en door slapen. Deze vind je altijd terug in de webshop onder de toepassing ‘slapen’ in de webshop.

Luizen! Krentenbaard! Het ligt allemaal op de loer, geen nood. Ik help je er bij en heb er de fijnste producten voor op natuurlijke basis.

Door dat slechte slapen en álle prikkels die jij weer te handelen krijgt kun je je soms behoorlijk moe voelen, een kleine energie boost tussendoor in een rollertje? Die heb ik voor je! De ‘energy boost’ of ‘concentration roller’ staat voor je klaar! Voor onze kleine gebruikers heb ik de heerlijk zoete ‘Focus en leren’ roller. Faalangst kan zo vervelend zijn, wist jij dat wij hiervoor ook een begeleidende olie hebben?

Natuurlijk zijn dit allemaal middelen om jou en je gezin te ondersteunen en begint het bij een goede balans tussen werk, school, sport en rust. Plan dat moment rust voor jezelf, je bent bij mij van harte welkom voor een heerlijke ontspanningsmassage. Maar een groot kruis door het weekend in je agenda en een wandeling in de natuur kan ook al veel goed doen! In je pauze éven je ogen dicht en een ademhalingsoefening of een geleide meditatie kan jou weer doen opladen.

Eenmaal thuis van je werk, kids op bed en onder een dekentje onder de bank? Dan heb ik voor jou de meest heerlijke blends geselecteerd onder de ‘Back to school’ categorie! Wat denk jij van de blend ‘innerlijke rust’‘In Balance’ of  ‘geborgenheid’? Klinkt heerlijk toch? Even de dag van je ‘afwassen’ met de ‘HSP Cleansing’ of ‘Moeder aarde’.

Ik wens jou heel veel succes bij het omhoog houden van ál die ballen. Ik ben benieuwd wie ik mag ontvangen in mijn praktijk voor een heerlijke massage of welk product jou het meeste aanspreekt!

Succes!

Liefs,
Sharon

Lees ook eens onderstaande blogs

Aromatherapie tijdens de zwangerschap
Etherische olie

Aromatherapie tijdens de zwangerschap

Aromatherapie tijdens de zwangerschap Is het gebruik van etherische olie veilig tijdens de zwangerschap? Deze vraag krijg ik met regelmaat. Ik weet dat ik mezelf

aromatherapie en allegieën
Gezondheid

Aromatherapie en allergieën

Aromatherapie en allergieën Aromatherapie en allergieën. Voordat je deze blog gaat lezen wil ik je verwijzen naar een blog dat ik vorig jaar heb geschreven

Scroll naar boven